Warmtepompboiler

 
 
 Afbeelding invoegen
 
 
Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en betaalbare manier om warm water te produceren? Kies dan voor een warmtepompboiler.
 
De aroSTOR VWL290 van Vaillant beschikt over een vat van 290 liter vervaardigd uit geëmailleerd staal met een magnesiumanode als bescherming tegen corrosie.
 
De warmwaterproductie is ook steeds verzekerd dankzij een elektrische weerstand.
 
Dankzij de warmtepomptechnologie van de aroSTOR VWL wordt warmwaterproductie heel ecologisch en goedkoop, aangezien 75% van de nodige energie uit de buitenlucht wordt gehaald.
 
De warmtepompboiler blijft werken tot een buitentemperatuur van -7 °C. Bovendien kunt u, indien u dit wenst, genieten van het dag/nachttarief dankzij de intelligente regeling van de verwarmingsperioden. Het is daarenboven ook een stil toestel.
 
 De boiler is bovendien ook uitermate geschikt voor passiefwoningen of lage-energiewoningen, waar de behoefte aan sanitair warm water vaak groter is dan de behoefte aan verwarming.
 
De aroSTOR is beschikbaar in 2 versies:
 
- aroSTOR VWL B 290 met bijverwarming via een elektrische weerstand van 1.5 kW of via combiketel.
- aroSTOR VWL BM 290 met een extra spiraalvormige warmtewisselaar die bijverwarming mogelijk maakt via thermische zonnepanelen of via een soloketel.